اخلاق انتخاباتی یا بی اخلاقی سیاسی

ساخت وبلاگ

اندیشه قصرشیرین "  هر انتخابات نمادی از اراده ی مردم است و این انتخابات حاصل صدها سال تلاش و مبارزه و جانبازی است .

انتخابات باید برپایه محور برنامه ها، توانایی ها، توانمندی ها و ظرفیت ها صورت بگیرد. متاسفانه گاهی دیده می شود که برخی از رقیبان انتخاباتی به جای این که توانمندی ها، ظرفیت ها و برنامه های خود را اعلام کنند ارتقای خود را در نفی نامزدهای دیگر می بینند. در حقیقت بالا رفتن مقام خود را در طی له و خرد کردن رقیبان دیگر جستجو می کنند و این بداخلاقی انتخاباتی خلاف رقابت توانمند و عقلانی است و از سوی دیگر فضای انتخاب را مخدوش وفرآیند انتخاب را برای مردم دچار مشکل می کند.

تداوم برگزاری انتخابات و حضور با شکوه مردم در صحنه انتخابات نشان از مشروعیت نظام اسلامی ایران است که نباید با بی نظمی های انتخاباتی توسط بعضی کاندیداها به خطر بیفتد. در حالی که هر یک از کاندیداها برای اخذ هر چه بیشتر رای در تلاش هستند، شبکه های اجتماعی نیز مسیری مناسب برای تبلیغات آنان محسوب می شود چراکه علاوه بر کم هزینه بودن، تعداد مخاطب بیشتری را در یک زمان واحد جذب خود می کند.

با افزایش تعداد کاربران اینترنتی، شاهد گسترش میزان فعالیت در فضای مجازی به ویژه شبکه های اجتماعی هستیم.با وجود تمام حساسیت ها برای انجام فعالیت انتخاباتی سالم در فضای مجازی، همچنان شاهد برخی بدرفتاری های سیاسی و انتخاباتی در این فضا هستیم که امید می رود کاندیداها نسبت به این موضوع توجه جدی داشته باشند.

یک نمونه بداخلاقی انتخاباتی زیر پا گذاشتن ارزش های دینی (اخلاقی و حقوقی( در عرصه رفتار و رقابت سیاسی است. این تساهل ارزشی یا گستاخی سیاسی می تواند یک شهروند دین مدار را به آنجا بکشاند که برای رسیدن به قدرت، از هر وسیله ای استفاده کند. اینجاست که موج اتهام ها، دروغ پردازی ها، شایعه افکنی ها، تحقیر، سیاه نمایی و... کوه کوه سر بر می آورد. بد اخلاقی سیاسی در یک تحلیل تربیتی نمودی از کم رنگ شدن ارزش های اخلاق دینی در یک جامعه است./ منبع کانال سرپلذهاب

اتفاقات نشست ویژه حقوق بشر ایران در سازمان ملل...
ما را در سایت اتفاقات نشست ویژه حقوق بشر ایران در سازمان ملل دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : andesheghasreshirin بازدید : 108 تاريخ : جمعه 9 اسفند 1398 ساعت: 17:06